نمایه نویسندگان

ا

  • احمدیان، حنانه بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی نوشیدنی فراسودمند طالبی حاوی مورینگا اولیفر و اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 1-22]
  • اخوان، حمیدرضا تاثیر ساشه‌های آزادکننده ترکیبات ضدمیکروبی بر برخی ویژگی‌های کیفی خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 83-100]
  • ارجمند تاج‌الدینی، حمید تاثیر ساشه‌های آزادکننده ترکیبات ضدمیکروبی بر برخی ویژگی‌های کیفی خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 83-100]
  • امامی فر، آریو تهیه و فرمولاسیون میکروکپسول های حاوی عصاره رزماری با روش های خشک کن انجمادی و پاششی و ارزیابی خصوصیات آن ها [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 125-142]
  • امیری، سید سهیل بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]

ب

  • باقری، امیرحسین مروری بر فرآورده های گوشتی با برچسب پاک و تکنیک‌های نوین جایگزین ترکیبات فسفات دار [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 21-44]
  • بیتا، سراج ارزیابی کیفی برخی از ماهیان خوراکی عرضه شده به بازار ماهی فروشان چابهار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]
  • برزگر، حسن بهبود عمر نگهداری گوشت گوسفندی با استفاده از پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ قدومه شهری و اسانس آویشن کرمانی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 1-18]
  • برزگر، حسن تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رنگ و پذیرش-کلی پنیر فراپالوده کم‌چرب [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 1-16]
  • بزاز، سارار نقش پست بیوتیک ها در ارتقاء ایمنی غذایی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 75-108]
  • بیگ محمدی، زهرا بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی نوشیدنی فراسودمند طالبی حاوی مورینگا اولیفر و اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 1-22]
  • بلقیسی، سبا بررسی عوامل اثرگذار بر روی کیفیت و اصالت سنجی عسل های تغذیه ای و طبیعی: اثر نوع منطقه، نوع تغذیه و زمان برداشت [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 19-48]
  • بوحمید، احلام تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رنگ و پذیرش-کلی پنیر فراپالوده کم‌چرب [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 1-16]

پ

  • پاک کیش، زهرا تاثیر ساشه‌های آزادکننده ترکیبات ضدمیکروبی بر برخی ویژگی‌های کیفی خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 83-100]
  • پورمهدی بروجنی، مهدی بررسی ویژگی‌های امولسیون چند لایه حاوی روغن هسته انگور ریز پوشانی شده [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 83-102]

ت

  • تبارحیدر، کورش بررسی ایمنی و ویژگی‌های پروبیوتیکی باکتری‌های لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آ‌ن‌ها در تولید ترکیبات معطر [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 35-54]
  • توسلی، صدیقه تولید امولسیون پیکرینگ پایدار با استفاده از ذرات هیبریدی متشکل از پلیمرهای زیستی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 109-124]

ج

  • جانی قربان، محترم بررسی عوامل اثرگذار بر روی کیفیت و اصالت سنجی عسل های تغذیه ای و طبیعی: اثر نوع منطقه، نوع تغذیه و زمان برداشت [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 19-48]
  • جعفری، سید مهدی تولید امولسیون پیکرینگ پایدار با استفاده از ذرات هیبریدی متشکل از پلیمرهای زیستی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 109-124]
  • جعفری، سید مهدی بررسی اثر پارامترهای عملیاتی در خشک کن پاششی بر ویژگی های جریان پذیری شیرخشک شتر کامل کم فنیل آلانین به روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 103-124]
  • جوینده، حسین تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رنگ و پذیرش-کلی پنیر فراپالوده کم‌چرب [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 1-16]
  • جوینده، حسین بررسی مقادیر فنل تام، ویتامین C و خواص آنتی‌اکسیدانی ماست عملگرا حاوی عصاره فلفل دلمه‌ای طی مدت نگهداری [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 1-20]

ح

  • حاجی محمدی فریمانی، رضا تاثیر ساشه‌های آزادکننده ترکیبات ضدمیکروبی بر برخی ویژگی‌های کیفی خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 83-100]
  • حجتی، محمد بهبود عمر نگهداری گوشت گوسفندی با استفاده از پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ قدومه شهری و اسانس آویشن کرمانی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 1-18]
  • حسینی، رضا تهیه و فرمولاسیون میکروکپسول های حاوی عصاره رزماری با روش های خشک کن انجمادی و پاششی و ارزیابی خصوصیات آن ها [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 125-142]
  • حسینی، سید محمد هاشم بررسی ویژگی‌های امولسیون چند لایه حاوی روغن هسته انگور ریز پوشانی شده [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 83-102]
  • حسینی، محمدیار ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین حاوی اسانس پونه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-73]
  • حسینی، محمدیار بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای فعال خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانسهای آویشن، پونه و مریم گلی [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 17-33]
  • حسینی، هدایت نقش پست بیوتیک ها در ارتقاء ایمنی غذایی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 75-108]
  • حسین پور، سارا امکان‌سنجی استفاده از ژل سدیم آلژینات جهت افزایش عمر نگهداری تاپ اشترودل [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 23-41]
  • حسن زاده، حامد بررسی عوامل اثرگذار بر روی کیفیت و اصالت سنجی عسل های تغذیه ای و طبیعی: اثر نوع منطقه، نوع تغذیه و زمان برداشت [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 19-48]
  • حسن زاده، حامد بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای فعال خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانسهای آویشن، پونه و مریم گلی [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 17-33]

خ

  • خمیری، مرتضی بررسی ایمنی و ویژگی‌های پروبیوتیکی باکتری‌های لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آ‌ن‌ها در تولید ترکیبات معطر [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 35-54]
  • خوشبخت، سید علی امکان‌سنجی استفاده از ژل سدیم آلژینات جهت افزایش عمر نگهداری تاپ اشترودل [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 23-41]

د

ر

  • رجب پور، مرجان بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
  • رحمانیان، علیرضا امکان‌سنجی استفاده از ژل سدیم آلژینات جهت افزایش عمر نگهداری تاپ اشترودل [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 23-41]
  • رضایی، راحیل بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
  • رضوی کامران، هلیا اثر زمان تیماردهی با امواج مایکروویو بر سرعت خشک شدن عدس جوانه‌زده در خشک‌کن‌های مختلف [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 69-82]
  • رهبری، مهشید بررسی عوامل اثرگذار بر روی کیفیت و اصالت سنجی عسل های تغذیه ای و طبیعی: اثر نوع منطقه، نوع تغذیه و زمان برداشت [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 19-48]

ز

  • زارعی، زهرا بررسی ایمنی و ویژگی‌های پروبیوتیکی باکتری‌های لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آ‌ن‌ها در تولید ترکیبات معطر [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 35-54]

س

  • ساجدی نیا، یاسر ارزیابی کیفی برخی از ماهیان خوراکی عرضه شده به بازار ماهی فروشان چابهار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]
  • سپیدنامه، مرضیه بررسی ویژگی‌های امولسیون چند لایه حاوی روغن هسته انگور ریز پوشانی شده [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 83-102]
  • سیفی، طیب ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین حاوی اسانس پونه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-73]
  • سلطانی، مصطفی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی نوشیدنی فراسودمند طالبی حاوی مورینگا اولیفر و اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 1-22]

ش

  • شریفیان، سلیم ارزیابی کیفی برخی از ماهیان خوراکی عرضه شده به بازار ماهی فروشان چابهار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]
  • شهیری طبرستانی، هدی تولید امولسیون پیکرینگ پایدار با استفاده از ذرات هیبریدی متشکل از پلیمرهای زیستی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 109-124]

ص

  • صالحی، فخرالدین اثر زمان تیماردهی با امواج مایکروویو بر سرعت خشک شدن عدس جوانه‌زده در خشک‌کن‌های مختلف [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 69-82]

ع

  • عباسی، امین نقش پست بیوتیک ها در ارتقاء ایمنی غذایی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 75-108]
  • علیزاده بهبهانی، بهروز بهبود عمر نگهداری گوشت گوسفندی با استفاده از پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ قدومه شهری و اسانس آویشن کرمانی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 1-18]
  • علیزاده بهبهانی، بهروز تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رنگ و پذیرش-کلی پنیر فراپالوده کم‌چرب [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 1-16]
  • علیزاده بهبهانی، بهروز بررسی مقادیر فنل تام، ویتامین C و خواص آنتی‌اکسیدانی ماست عملگرا حاوی عصاره فلفل دلمه‌ای طی مدت نگهداری [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 1-20]

ف

  • فضل آرا، علی بررسی ویژگی‌های امولسیون چند لایه حاوی روغن هسته انگور ریز پوشانی شده [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 83-102]

ق

  • قدس ولی، علیرضا بررسی ویژگی‌های کیفی پرتقال تامسون تولیدی استان گلستان [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 101-120]
  • قربانی، محمد بررسی اثر پارامترهای عملیاتی در خشک کن پاششی بر ویژگی های جریان پذیری شیرخشک شتر کامل کم فنیل آلانین به روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 103-124]

ک

  • کاراژیان، رضا بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
  • کاشانی نژاد، مهدی بررسی اثر پارامترهای عملیاتی در خشک کن پاششی بر ویژگی های جریان پذیری شیرخشک شتر کامل کم فنیل آلانین به روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 103-124]
  • کرمی، مصطفی تهیه و فرمولاسیون میکروکپسول های حاوی عصاره رزماری با روش های خشک کن انجمادی و پاششی و ارزیابی خصوصیات آن ها [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 125-142]
  • کشیری، محبوبه مروری بر فرآورده های گوشتی با برچسب پاک و تکنیک‌های نوین جایگزین ترکیبات فسفات دار [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 21-44]
  • کمالی، ساناز بررسی اثر پارامترهای عملیاتی در خشک کن پاششی بر ویژگی های جریان پذیری شیرخشک شتر کامل کم فنیل آلانین به روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 103-124]

گ

  • گراوند، فرهاد بررسی ایمنی و ویژگی‌های پروبیوتیکی باکتری‌های لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آ‌ن‌ها در تولید ترکیبات معطر [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 35-54]
  • گوهری اردبیلی، اشرف تهیه و فرمولاسیون میکروکپسول های حاوی عصاره رزماری با روش های خشک کن انجمادی و پاششی و ارزیابی خصوصیات آن ها [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 125-142]
  • گوهرپور، کیمیا اثر زمان تیماردهی با امواج مایکروویو بر سرعت خشک شدن عدس جوانه‌زده در خشک‌کن‌های مختلف [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 69-82]

م

  • محمدی، علیرضا نقش پست بیوتیک ها در ارتقاء ایمنی غذایی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 75-108]
  • محمدزاده میلانی، جعفر اثر فراوری بر آلرژن‌های موادغذایی [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 55-76]
  • میری، پریا ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین حاوی اسانس پونه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-73]
  • میری، پریا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای فعال خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانسهای آویشن، پونه و مریم گلی [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 17-33]
  • مرادی، سمانه نقش پست بیوتیک ها در ارتقاء ایمنی غذایی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 75-108]
  • مرادی، فهیمه بررسی عوامل اثرگذار بر روی کیفیت و اصالت سنجی عسل های تغذیه ای و طبیعی: اثر نوع منطقه، نوع تغذیه و زمان برداشت [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 19-48]
  • مقصودلو، یحیی تولید امولسیون پیکرینگ پایدار با استفاده از ذرات هیبریدی متشکل از پلیمرهای زیستی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 109-124]
  • مقصودلو، یحیی بررسی ایمنی و ویژگی‌های پروبیوتیکی باکتری‌های لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آ‌ن‌ها در تولید ترکیبات معطر [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 35-54]
  • مهرنیا، محمدامین بررسی مقادیر فنل تام، ویتامین C و خواص آنتی‌اکسیدانی ماست عملگرا حاوی عصاره فلفل دلمه‌ای طی مدت نگهداری [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 1-20]
  • مویدی، علی بررسی ایمنی و ویژگی‌های پروبیوتیکی باکتری‌های لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آ‌ن‌ها در تولید ترکیبات معطر [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 35-54]
  • موسوی حسینی، محدثه سادات اثر فراوری بر آلرژن‌های موادغذایی [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 55-76]

ن

  • نوش کام، مجید امکان‌سنجی استفاده از ژل سدیم آلژینات جهت افزایش عمر نگهداری تاپ اشترودل [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 23-41]

و

  • ولایتی، عذرا امکان‌سنجی استفاده از ژل سدیم آلژینات جهت افزایش عمر نگهداری تاپ اشترودل [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 23-41]

ی

  • یوسفی، جواد بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]